www.panoramaer.dk

Køb, priser og handelsbetingelser

For køb hos Panoramaer.dk gælder de almindelige regler for nethandel som beskrevet i bl.a. Forbrugeraftaleloven, E-handelsloven, Markedsføringsloven, Aftaleloven og Købeloven. Tjek eventuelt Forbrugerombudsmandens hjemmeside: www.forbrugerombudsmanden.dk/Nettjek, hvor du bl.a. også kan finde en formular, hvis du fortryder købet inden 14 dage efter modtagelsen af panoramaet.

Med hensyn til priser, så afhænger de af størrelsen på et givet panorama, bortset fra, hvis du køber et, jeg har på lager. Prisen er eksklusiv forsendelse, den samlede pris med forsendelse samt forventet leveringstidspunkt oplyses, når aftalen indgås.

Som eksempel på en pris har jeg ovenfor nævnt, at panoramaet; ”Rubjerg Knude, september 2004, hvor billedfladen er 78 gange 17,5 cm, koster kr. 280 + forsendelse (i 2014).
Jeg har nogle panoramaer, hvor billedfladen er mellem 128 cm i bredden og fra 24 til 44 cm i højden. De koster fra omkring kr. 5-600 for de mindste til kr. 1000-1100 for de største. Men prisen afhænger, foruden af størrelsen, bl.a. af, om man bestiller flere panoramaer på én gang og om man har specielle ønsker til f.eks. beskæring af et ønsket panorama.

Betaling og levering foregår typisk ved at man overfører det aftalte beløb til min bankkonto, hvorefter jeg får produceret og sendt panoramaet.